over ons | Cultuurcafé Ter Vesten | Beveren

Charmant Belgisch restaurant op de juiste plek gelegen!

Laat uzelf verwennen en geniet van de Belgische keuken. Geniet u van onze uitstekende gerechten en het grote assortiment verfrissende drankjes.

Wij staan bekend om onze uitstekende lokale producten en om onze afwisselende regionale producten. Onze wafels, onze taarten of ons lekkere ijs zullen u tussendoor of als toetje gelukkig maken.

Kom je graag al eens genieten van een lekker ontbijt? Dat kunnen wij zeker voor u regelen. Dit vanaf 15p. Van een standaard ontbijt tot een ontbijt met alle toeters en bellen.

Voor alle food-bloggers: foto's maken en meteen op Instagram delen is geen thema – wij hebben wifi. Wij hebben een spannende kinderhoek voor uw kids ingericht, zodat de kleintjes voor en na het eten prima afleiding hebben.

Charmant Belgisch restaurant op de juiste plek gelegen!

Allergieën en dieet

Onze keuken respecteert ook een vegetarische toebereiding van de gerechten en biedt niettemin een grote verscheidenheid.

U hebt een allergie en wilt of moet lactosevrij of glutenvrij eten?
Dan hebben wij smaakvolle gerechten voor u op de kaart. Het zal u verrassen, hoeveel mogelijkheden er bestaan om van lekkere gerechten te genieten en daarbij ook nog eens op uw gezondheid te letten.

foto

Parkeer GRATIS , Betaal met de meeste optie's

Parkeert u heel eenvoudig op de gratis parkeerplaatsen op het Gravenplein. Het is voor ons van groot belang, dat wij alle mensen kunnen verwelkomen. Om die reden hebben wij ook een barrièrevrije toegang. Uw huisdieren zijn bij ons meer dan welkom!

Reserveert u toch meteen een tafel. Wij verheugen ons op uw bezoek. Een reservering is bij ons ook op telefoonnummer +32037552720 mogelijk.

U kunt bij ons heel eenvoudig met maaltijdkaart, contactloos betalen, Maestro, VISA, MasterCard of betaalpas betalen. Natuurlijk accepteren wij ook contante betaling.

Wij zijn elke dag voor u geopend.

Parkeren en betalen

Kom wandelen in het Cultuurcafé

3D-walk doorheen ter vesten en het Cultuurcafé