GA ZITTEN EN GENIET, VAN HEERLIJK ETEN EN GOEDE SERVICE

Cultuurcafé Ter Vesten

Belgisch restaurant | Cultuurcafé Ter Vesten | Beveren

Ervaar bij ons een avond met Belgische keuken in al zijn variaties. Geniet bij ons bovendien van Italiaanse, Spaanse, Poolse en Franse gerechten. Buiten zitten en met kennissen van de zomer genieten kunt u op onze zitplaatsen buiten.

Charmant Belgisch restaurant op de juiste plek gelegen!

Laat uzelf verwennen en geniet van de Belgische keuken. Geniet u van onze uitstekende gerechten en het grote assortiment verfrissende drankjes. Wij staan bekend om onze uitstekende lokale producten en om onze afwisselende regionale producten. Onze wafels, onze met liefde bereide taarten of ons lekkere ijs zullen u tussendoor of als toetje gelukkig maken. Een lekker ontbijt bij ons staat niets in de weg. Onze gasten houden van het uitgebreide buffet met een grote keuze aan gerechten. Voor alle food-bloggers: foto's maken en meteen op Instagram delen is geen thema – wij hebben wifi. Wij hebben een spannende kinderhoek voor uw kids ingericht, zodat de kleintjes voor en na het eten prima afleiding hebben.

Allergieën en dieet

Onze keuken respecteert ook een vegetarische toebereiding van de gerechten en biedt niettemin een grote verscheidenheid. U hebt een allergie en wilt of moet lactosevrij of glutenvrij eten? Dan hebben wij smaakvolle gerechten voor u op de kaart. Het zal u verrassen, hoeveel mogelijkheden er bestaan om van lekkere gerechten te genieten en daarbij ook nog eens op uw gezondheid te letten.

Wij organiseren uw bruiloft

Parkeert u heel eenvoudig op onze gratis parkeerplaatsen. Het is voor ons van groot belang, dat wij alle mensen kunnen verwelkomen. Om die reden hebben wij ook een barrièrevrije toegang. Uw huisdieren zijn bij ons meer dan welkom! Reserveert u toch meteen een tafel. Wij verheugen ons op uw bezoek. Een reservering is bij ons ook op telefoonnummer +32037552720 mogelijk. U kunt bij ons heel eenvoudig met AMEX, maaltijdbon, contactloos betalen, Maestro, VISA, Diners Club, cheque, MasterCard of betaalpas betalen. Natuurlijk accepteren wij ook contante betaling. Wij hebben ook een cateringservice – gewoon even informeren! Ook besloten feesten zijn bij ons mogelijk – gewoon even vragen. Droomhuwelijk in een fantastische ambiance – wij zijn gespecialiseerd in grote evenementen en helpen u graag bij het organiseren van deze bijzondere dag. Wij zijn elke dag voor u geopend.

所在地

Show Map

IPアドレスがGoogleマップに送信されます。

Gravenplein 2, 9120 Beveren, ベルギー

予約 する

+32037552720

店の 営業時間

月曜日
定休
火曜日
09:00 午前 – 12:00 午前 キッチン  11:30 午前 – 09:00 午後
水曜日
10:00 午前 – 12:00 午前 キッチン  11:30 午前 – 09:00 午後
木曜日
10:00 午前 – 12:00 午前 キッチン  11:30 午前 – 09:00 午後
金曜日
10:00 午前 – 12:00 午前 キッチン  11:30 午前 – 09:00 午後
土曜日
10:00 午前 – 12:00 午前 キッチン  11:30 午前 – 09:00 午後
日曜日
10:00 午前 – 12:00 午前 キッチン  11:30 午前 – 09:00 午後

利用可能な 支払いオプション

会社概要

Kom wandelen in het Cultuurcafé

3d walk doorheen ter vesten en het Cultuurcafé

店の サービス

店の 最近のレビュー

平均評価
4.4 /5
★★★★★
☆☆☆☆☆
サービス
★★★★★
☆☆☆☆☆
食べ物と飲み物
An D. 2019/12/08
"Makkelijk om te reserveren, snelle bediening, lekker eten en zeker niet duur!"
+ もっと読む - 表示を少なくする
Marc R. 2019/12/01
"Prima, lekker gegeten voor een redelijke prijs. Leuk dat suggesties rond een bepaald thema/ land worden gezocht. Daardoor nieuwe smaken leren kennen."
+ もっと読む - 表示を少なくする

すべて 一目で

Send us your message

名前を入力してください。
メールアドレスを入力してください。 Please enter a valid email address
電話番号を入力してください。 Please enter a valid phone number
件名を入力してください。
メッセージを入力してください。
メッセージが送信されました。 早めにご連絡します。
メッセージの送信に失敗しました。
Twitter_Logo_Blue